Ingatlan bemutató anyag

Ingatlan eladási segédlet

Eladó lakás, ház, telek
hirdetési tanácsok
ingatlan fotózási tippek
ingyen hirdetési lehetőségek

Ingatlan bemutató anyag

Ha megvan a hatékony hirdetés, azaz minél több potenciális érdeklődő megtalálja az eladó ingatlan hirdetését, fontos, hogy fel is keltsük az érdeklődő figyelmét, ezért nagyon fontos az ingatlan bemutató anyaga, azaz a hirdetés tartalma!

Nagyon fontos, hogy a megjelenő szöveg és kép minél jobban és minél előnyösebben - persze túlzások nélkül - átadja az érdeklődőnek az ingatlan jellemzőit!
- Ha ez nincs meg, lehet, hogy elszalasszuk a vásárlót!

Hogy miért?

Ma az internet segítségével sokkal könnyebb megtalálni a szóba jövő ingatlanokat, lehetőségeket, sőt sokszor annyira sok találatot kapni, hogy nem is lehet mindet alaposan megnézni, ezért nagyon fontos a hirdetés minősége - a leírás és a képek!

Leírás: Az ingatlan szöveges bemutatásában soroljunk fel minden lényeges tényezőt. Gyűjtsük össze az előnyös tulajdonságokat, lehetőségeket, akár a környezetet is jellemezhetjük röviden.
- Ugyanakkor legyünk tömörek, ne írjunk kisregényt!

Képek: Megnyerő és lényeges képeket készítsünk az ingatlanról, nagyon fontos a képek témája és minősége!
Ingatlan fotózás alapszabályai: katt ide


Ha ezek hiányoznak, hiába találják meg a hirdetést, nem látni benne a lehetőséget, a vonzó tényezőket, vagy egyszerűen félreérthető, és bele se kerül a választási lehetőségek közé, amiket megnéz és komolyan mérlegel az érdeklődő!


További előnye a megfelelő bemutató anyagnak:
Egy jól összeállított hirdetés megkímél a tömegével érkező és rögtön távozó érdeklődőktől.
Ha minden megtalálható a hirdetésben, csak a komoly, potenciális vásárlók jönnek el megnézni, akiknek tényleg megfelelhet az ingatlan.

 

Ingatlan bemutató anyag - hogyan készítsünk hirdetést az eladó ingatlanhoz?

WeblapÉpítő